náhledy
Základní výbava k přípravě jídla: sáček s jídlem, ohřevný sáček a sáček, který slouží jako „trouba“
Autor: Karolína Hornová, Rungo.cz
Jídlo lze připravit a sníst kdekoli a klidně i rovnou ze sáčku.
Autor: Karolína Hornová, Rungo.cz
Sáček se směsí hašeného vápna ohřeje porci za 12 minut
Autor: Karolína Hornová, Rungo.cz
obal od ohřevného sáčku slouží zároveň jako odměrka na množství vody, potřebné k zalití
Autor: Karolína Hornová, Rungo.cz
Proces přípravy. Jídlo se ve speciálním sáčku ohřívá 12 minut
Autor: Karolína Hornová, Rungo.cz
Ihned po vysypání se sáčku je jídlo trošku slisované
Autor: Karolína Hornová, Rungo.cz
Porce rozhodně nejsou ošizené a jídlo vypadá (a hlavně chutná) tak, jak by mělo.
Autor: Karolína Hornová, Rungo.cz
Jelení ragú vypadá dobře i doma na talíři. (Na obrázku je poloviční porce.)
Autor: Karolína Hornová, Rungo.cz