- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Já nejsem proti domácí produkci čehokoliv, ale abych řešil i zmrzlinu? Kolik jí za léto sním abych byl celý připodělaný kolik jsem to zase zkonzumoval přidaných cukrů a bůhvíčeho ještě? Opravdu je potřeba všechno jíst jen v bio kvalitě a všechno mimo domácí (=zdravé) je jed po kterém zhebnu jen se na to podívám? Jak jsem Rungo před lety hltal kvůli běhání, tak mě čím dál tím víc s...e právě kvůli podobným článkům, které řeší "zdravý" způsob života a různé psychologické aspekty běhání. Pište víc článků k věci.
Hlavne ty recepty nejsou zmrzlina. Ze nekdo smicha jogurt se seminky a strci to do mrazaku, tak jeste nevyrobil zmrzlin. Btw na opravdovou zmrzlinu a aby se povedla, je treba mit zmrzlinovac.
Tady je dobrý recept na zdravou jahodovou zmrzlinu https://www.bajolafit.cz/recept/fitness-jahodova-zmrzlina/
Dobré rady, teď v létě, kdy mám stromy na zahradě obsypány banány a avokádem
Přesně. Taky jsem naivně doufal, že recepty zohlední letní přebytky našeho sezónního ovoce. Některé věci zůstávají i přes všechnu dnešní globalizaci trvalé lokální.
Zaprvé, zmrzlý banán není zmrzlina, ani kdyby se autoři článku rozkrájeli. A zadruhé... to hnědé vypadá fakt odporně.
Mne prijdou odporne vsechny recepty.