• Diskuse k článku

    Diskuse k článku

    Kokosový, řepkový, olivový. Který olej na smažení a který do salátu?

    Že existují i dobré tuky, které jsou na rozdíl od oněch špatných pro naše tělo nepostradatelné, ví dnes snad už úplně každý. Jejich bohatým zdrojem jsou rostlinné oleje. Zjistěte, čím bychom se měli řídit při jejich výběru, a přečtěte si o těch nejpoužívanějších.

    Upozornění

    Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
    Děkujeme za pochopení.

    Výpis zvoleného vlákna.
    Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

    I27v38a64n53a 74M22á15l71k29o50v50á 4828382342690

    Na smažení jedině sádlo!!!Co se týká ostatních tuků, mění se preference podle potřeb trhu.Pamatuji jak strašně odsuzovali řepkový olej a teď je jeden z nejlepších,naopak v nemilosti je tuk palmový .

    +19/−1
    14.2.2018 10:52
    Foto

    V45l44a49d95i70m29í76r 54Š90ť10a94s71t22n56ý 1141496865233

    Přesně tak, jednu chvíli je hvězda slunečnice, pak je to zase to nejhorší.....řepka byla léta shit a teď je to doporučované, nejspíš proto, protože je to dotované a není pro ni odbyt.

    +3/−1
    14.2.2018 12:10





    mobilní verze
    © 1999–2018 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
    Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.