- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
A co mají dělat lidé, co jsou alergičtí na ořechy a ovoce? Už chvíli pročítám podobné recepty a když vyškrtám, co by mě přizabilo, zbydou akorát ovesné vločky.
Přijde mi trochu zvláštní kritizovat, že například koupené proteinové tyčinky obsahují nežádoucí přidané látky a pak napsat, že si je máme doma vyrobit sami s použitím proteinu s banánovo-vanilkovou příchutí..... Autorovi doporučuji podívat se taky na složení toho proteinu, kde v tomhle případě tam s největší pravděpodobností nebude ani banán ani vanilka, ale umělá aromata + umělá sladidla.....
Samé exotické ingredience, které běžně doma nemám. Tahle recept na nápoj z jablek, hrušek, červené řepy a brambor by nebyl?
Banán, arašídové máslo (přírodní, čisté), skořice, sirup z agáve (volitelně kvůli slazení, není potřeba), dohladka rozmixovat, poté přidávat mléko a mixovat, a tadá. Překvapivá chuť, po tréninku ideál ;)
Spočítal někdo kolik energie to stojí sehnat, vytvořit a sežrat. Jen jestli se to nerovná ?
Nejspíš jo. Ale slupnout hrst datlí a hrst ořechů ze sáčku je holt moc primitivní a out