Ona

Diskuze

Co večeří Petr Vabroušek? Vyzkoušejte jeho oblíbený recept po tréninku

Přinášíme vám další z receptů úspěšných českých sportovců. Tentokrát nám prozradil, co večeří, triatlet Petr Vabroušek. Jeho jednoduchý a rychlý tip ocení i ti, kteří nemají vaření příliš v lásce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pavel Rak

16. 7. 2017 7:41

Dobrý den, přestože je malá pravděpodobnost že by se tímto řídil celiatik, přesto je na místě opravit informaci o bezlepkovosti žitné mouky. Žitný chléb, potažmo výrobky z žitní mouky jsou lepkové.

http://www.zitnecentrum.cz/2014/02/10/chemicke-slozeni-zitne-obilky/

Podobné názory slýchám o bezlepkovosti ovsa, ovesných vloček. Ano, oves pocházející z Anglie je bezlepkový, ale ten vyskytující se v našich končinách opravdu není. Hezký den a dobrou chuť.

2 0
možnosti

Přesně to jsem chtěla napsat. Žitný chléb nemůže být bezlepkový.

1 0
možnosti