• Diskuse k článku

    Diskuse k článku

    Co večeří Petr Vabroušek? Vyzkoušejte jeho oblíbený recept po tréninku

    Přinášíme vám další z receptů úspěšných českých sportovců. Tentokrát nám prozradil, co večeří, triatlet Petr Vabroušek. Jeho jednoduchý a rychlý tip ocení i ti, kteří nemají vaření příliš v lásce.

    Upozornění

    Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
    Děkujeme za pochopení.

    Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

    Pavel Rak

    Dobrý den, přestože je malá pravděpodobnost že by se tímto řídil celiatik, přesto je na místě opravit informaci o bezlepkovosti žitné mouky. Žitný chléb, potažmo výrobky z žitní mouky jsou lepkové.

    www.zitnecentrum.cz

    Podobné názory slýchám o bezlepkovosti ovsa, ovesných vloček. Ano, oves pocházející z Anglie je bezlepkový, ale ten vyskytující se v našich končinách opravdu není. Hezký den a dobrou chuť.

    +2/0
    16.7.2017 7:41

    M35a40r31i51e 61N40a59v83r74á10t97i58l48o44v40á 6123237111900

    Přesně to jsem chtěla napsat. Žitný chléb nemůže být bezlepkový.

    +1/0
    18.7.2017 22:21





    mobilní verze
    © 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
    Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.