• Diskuse k článku

    Diskuse k článku

    Rostlinný olej: Studený lékař, ale rozpálený zabiják

    Rostlinné oleje jsou jednou ze surovin, z nichž můžeme přijímat zdravé tuky. Jenže není olej jako olej, a to se projeví především, dojde-li na smažení. Přečtěte si, jak smažit a restovat, abychom z kvalitního oleje neudělali zabijáka, a jak neotřele dostat zdravé rostlinné oleje do studené kuchyně.

    Upozornění

    Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
    Děkujeme za pochopení.

    Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

    O28n89d85ř76e55j 90Š31i52n13d46l87e86r 2327178366625

    Ta hysterie kolem nasycených mastných kyselin je už k smíchu. Denně mám asi 40% energie z tuků. Z toho tak 80% tuky s vysokým obsahem SFA, příjem cholesterolu zřidka pod 1g denně a můj celkový cholesterol je asi 3,8 s poměrem HDL a LDL skoro fifty-fifty. A dostal jsem se takhle z 133kg na 89.

    +2/0
    26.7.2016 10:10





    mobilní verze
    © 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
    Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.