Diskuze

Ovesné vločky, nebo koláč od babičky? Někdy je to úplně jedno

Ovesnou kaší se ládovali už staří Germáni, když dostali zprávu, že se z dálky blíží horda Římanů (posilněná pro změnu vločkami zalitými vínem). Müsli je zase švýcarský vynález, inspirovaný energetickými svačinkami alpských horalů. Jak ale s vločkami správně zacházet, abychom z nich vytěžili co nejvíc?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Marcela Pellerová

12. 3. 2016 6:57

Především o cenu se stará i ten slavný biovýrobce. Když se dělají nějaké potravinové testy, tak zřejmě náhodou z toho nejhůř dopadnou většinou biovýrobky - nedávno třeba "bio" máslo se žluklým tukem nebo DDT v "bio" bramborách.:-/

0 0
možnosti
RH

Jaký je rozdíl mezi "clozrnými bio vločkami z obchodu se zdravou výživou" a celozrnnými vločkami odněkud z kauflandu? Maximálně tak v ceně...

6 0
možnosti

A taky v názvu :-D

0 0
možnosti