- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Celkem vás lituji, jídla nevypadají vůbec lákavě a většina z nich asi ani není moc chutná....
Použití mikrovlnky k "dodělání" ovesné kaše je opravdu tragické :) všechno, co byste z ní mohla získat užitečného, zabijete.
Čekala jsem že se někdo ozve na mikrovlnku Debatovat tu na téma pro a proti by bylo na dlouho a je to samozřejmě věc názoru, každopádně se mnou jistě budete souhlasit že je lepší, než si dát snídani v McDonaldu
Jídlo s sebou do práce si připravuji, s tím nemám problém. Poslední jídlo před během je svačina, většinou tvaroh s ovocem a oříšky, okolo půl čtvrté ještě v práci, vybíhám cca po šesté. Problém je jídlo po běhu. Než doběhnu, protáhnu se a osprchuji je osm a v devět chodím spát. Už tedy nic nejím, jen piji. Sice jsem ráda za redukci váhy, kvůli tomu jsem i začala běhat, na druhou stranu cítím, že to není dobře. Co a kolik tedy sníst, abych měla z čeho regenerovat a nepřibrala?
Také jsem to tak řešila, ale nebyla pak energie na běh a tělo strašně špatně regenerovalo. Doporučuji aplikaci Kalorické tabulky, kam zadáváme přesné množství jídla které během dne sním (ze začátku je třeba občas něco zvážit a udělat si představu o gramážích) spolu s pohybem a apka krásně ukáže, kolik bílkovin, sacharidů a tuků člověk sní a kolik zbývá. Je to skvělý pomocník! Dříve jsem jedla hodně pod bazál, tělo nehublo a dělalo si zásoby, jakmile jsem začla pořádně večeřet, všechno se obrátilo k lepšímu.