• Diskuse k článku

    Diskuse k článku

    Jihlavské pivní vábení, které nadchne nejednoho běžce

    Pivo vykvasilo do našeho jídelníčku před deseti tisíci lety, když Sumerům napršelo do hrnce s obilím a vzniklá zfermentovaná omamná voda inspirovala majitele sýpky k opakování kvasného procesu. Pokud se chcete proběhnout historií vaření piva v Čechách, nazujte kecky a vyrazte do Jihlavy.

    Upozornění

    Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
    Děkujeme za pochopení.

    Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

    Jaromír Kalina

    Díky za krásný článek. Ani jsem se nezadýchal;-). Ja(c)K BronX

    0/0
    15.7.2014 8:15

    L97i27b71o48r 22F88i26l96á88k 3740715403733

    Nevím, jestli nadchne běžce, ale krok rozhodně zrychlí...

    0/0
    13.7.2014 22:29

    M48a61r91t51i17n 43H64a45n59z57a19l 8438359849535

    Ježek??? Raději smrt...

    0/0
    13.7.2014 19:24

    B41o30h53u25m12i98l 51F41l22a11n53e92l44k67a 8138342973134

    Dej si radlera a pivo nech pro chlapy..;)

    +4/0
    13.7.2014 23:03





    mobilní verze
    © 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
    Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.