- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pěkné běžecké zážitky z kraje, který mám rád, ale znám ho jako pěšák. K článku a fotkám má dva dotazy:
1. Odkud je první fotka s dřevěným jídelním listkem? Nemohu to poznat.
2. Jak je otevřená hospoda v Kláštěru?
Za poslední léta tudy chodím 1-2x ročně a pokaždé je zavřeno. Na rozdíl od zbytku pivního trojúhelníku (Svijany a Rohozec) Klášter nemá vlastní pivovarskou restauraci, která by byla vizitkou pivovaru. Místní lidé mi řekli, že lokál má kdosi v nájmu, s pivovarem má společné jen jejich pivo a otevírá velmi nepravidelně, hlavně pak pro předem ohlášenou uzavřenou společnost.
Mohu doporučit hospodu ve Svijanech, která má stylové prostředí s historickými klenutými stropya dobře se tam vaří. Není tam sice úplně nejlevněji, ale zato mají na čepu celý sortiment od Vozky po Barona, což dnes není zdaleka u všech našich pivovarů pravidlem.
Pivní zastávky v krásné přírodě po přiměřené fyzické námaze a v pěkné hospůdce, kde, "nedej Bože", narazíte i na půvabné běžkyně, to je přesně to, kvůli čemu se těším na každý příští den.
Sakra, a já naivka doufal, že Český Ráj před Pražákama utajíme a ututláme!
Baru, parádní fotky, asi se tam vypravíme, stojí to za to
Barboro, ten mlýn JE z pohádky S čerty nejsou žerty ...
No tedy Klášter.... Myslím si svoje.
Ano,je tam krasne jako v celem Ceskem raji