• Diskuse k článku

    Vložit příspěvek bez přihlášení
    Vložit příspěvek bez přihlášení
    Pro uveřejnění příspěvku musíte zadat skutečné jméno a příjmení a funkční mail. Příspěvek uveřejníme po schválení administrátorem. Odesláním příspěvku nevzniká nárok na jeho publikování.


    Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
    Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

    Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

    Zobrazit příspěvky: Doporučované
    Čekáme na více doporučených příspěvků
    Všechny podle vláken Všechny podle času

    Pavel Rak

    Dobrý den, přestože je malá pravděpodobnost že by se tímto řídil celiatik, přesto je na místě opravit informaci o bezlepkovosti žitné mouky. Žitný chléb, potažmo výrobky z žitní mouky jsou lepkové.

    www.zitnecentrum.cz

    Podobné názory slýchám o bezlepkovosti ovsa, ovesných vloček. Ano, oves pocházející z Anglie je bezlepkový, ale ten vyskytující se v našich končinách opravdu není. Hezký den a dobrou chuť.

    +1/0
    doporučit
    16.7.2017 7:41

    M37a62r96i51e 90N21a31v59r93á89t36i13l91o38v81á 6273167411370

    Přesně to jsem chtěla napsat. Žitný chléb nemůže být bezlepkový.

    0/0
    doporučit
    18.7.2017 22:21





    mobilní verze
    © 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
    Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.