• Diskuse k článku

    Vložit příspěvek bez přihlášení
    Vložit příspěvek bez přihlášení
    Pro uveřejnění příspěvku musíte zadat skutečné jméno a příjmení a funkční mail. Příspěvek uveřejníme po schválení administrátorem. Odesláním příspěvku nevzniká nárok na jeho publikování.


    Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
    Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

    Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

    Zobrazit příspěvky: Doporučované
    Čekáme na více doporučených příspěvků
    Všechny podle vláken Všechny podle času

    M88a63r29t93i28n 29V12o78j84á20č36e92k 9653567381926

    není lepší to sušený maso dělat jako pršut se solí v lednici ? to mě k masu sedí více než sušení jako ovoce

    0/0
    doporučit
    20.11.2016 19:47

    J36i53r19i 27S60v76o49b44o95d17a 8476979341

    To, co tady uvádí jako importovanou čerstvou jako novinku "Cookiesky od Majdy Ondrášové", pekla moje prababička už na přelomu 19/20. století pod názvem "Ovesné placičky" :-)

    +1/0
    doporučit
    11.11.2016 11:17



    mobilní verze
    © 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
    Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.