Diskuze

Rostlinný olej: Studený lékař, ale rozpálený zabiják

Rostlinné oleje jsou jednou ze surovin, z nichž můžeme přijímat zdravé tuky. Jenže není olej jako olej, a to se projeví především, dojde-li na smažení. Přečtěte si, jak smažit a restovat, abychom z kvalitního oleje neudělali zabijáka, a jak neotřele dostat zdravé rostlinné oleje do studené kuchyně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ta hysterie kolem nasycených mastných kyselin je už k smíchu. Denně mám asi 40% energie z tuků. Z toho tak 80% tuky s vysokým obsahem SFA, příjem cholesterolu zřidka pod 1g denně a můj celkový cholesterol je asi 3,8 s poměrem HDL a LDL skoro fifty-fifty. A dostal jsem se takhle z 133kg na 89.

2 0
možnosti