• Diskuse k článku

    Diskuse k článku

    Energie, dobré trávení a nízký cholesterol: zdravé tuky ze semínek

    Některá semínka obsahují víc tuku než vepřový bůček. Dodají tělu potřebnou energii i živiny, ale nezatíží trávicí ani cévní systém. V jaké formě je ale jíst, aby se nám nezačala už po týdnu zajídat? Vyzkoušejte sušenky, dresink nebo třeba semínkové rizoto.

    Upozornění

    Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
    Děkujeme za pochopení.

    Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

    O25l48d58ř40i87c39h 20J98a63n24e78č62e58k 8799576393291

    nešlo by prosím aspoň vyhnout se v článku protimluvům? 8-oRv

    jak vedle sebe můžete psát, že se tuky nemají konzumovat před sportem, a doporučovat mandlové mléko se semínky před výběhem nebo cestou do fitka? Vy jste mi tedy opravdu výživoví specialisté ;-( já bych na mléko a semínka určitě daleko nedoběhl a hopsat s tím v žaludku ve fitku by asi bylo ještě horší. už vůbec ne pokud chia opravdu obsahuje třetinu hmotnosti vlákniny a přitom vláknina dokáže natáhnout vodu v až 100-násobném množství vlastní hmotnosti.

    a mimochodem, ty orientační obsahy živin v semínkách taky nevypadají ani trochu věrohodně. sezam má podle vás 58% tuků a přitom jen 330 kCal na 100g? 8-o

    0/0
    9.3.2016 11:17

    O32l54d18ř39i51c75h 49J26a74n87e16č22e66k 8459776313521

    snad ještě horší je ona 'skvělá snídaně nebo svačina před tréninkem': z cca. 500g surovin je celá polovina v těch, které by ve zdravém jídelníčku měly být maximálně střídmě, když ne zcela chybět (pšenice, máslo, cukr)!!

    kolik že takovou svačinkou do těla naložím tuků a bílkovin, kterým se mám před sportem vyhnout? 8-o

    to je skvělá kaloricky vydatná příloha k obědu nebo večeři po dlouhém tréninku, u nichž nám nebude vadit, že dlouho leží v žaludku... Rv

    0/0
    9.3.2016 11:25

    P22e21t70r 25F55r79ý12d92e18k 7449521549463

    Zase dalsi davka lzi o cholesterolu... Jen si jezte premiru omega6 ze seminek, ono se vam to vymsti.

    0/0
    7.3.2016 17:03

    Honza K

    Nikdy jsem to nejedl, ale parkrat jsem do toho slapnul.

    0/0
    7.3.2016 15:35

    J51a76n78a 93V85e52l16í59š16k19o17v63á 3470220451210

    Možná je to zdravé, možná to i nějak chutná, ale vypadá to, jako by to už někdo jedl a vrátil to zpátky na talíř a někdo druhej to dozdobil něčím zeleným :-P Holt není nad recyklaci, že?

    0/0
    7.3.2016 10:45

    V57l11a22d26i80m57í14r 27M17o60l38í61k 1586486818

    Ano, ano! Je evidentní, že Aram Chačarurjan byl při pohledu na výrobu tohoto pokrmu inspirován k tvorbě not jistého tance, že? A udělat tomu konečnou kuchyňskou úpravu, to už je věc estétů.

    0/0
    7.3.2016 14:07

    P41a81v32e42l 68S70o89b66o83t45k98a 5150614

    Běžnému pracujícímu člověku by měla na den stačit hrst rýže.

    Pomalu si začněte zvykat.

    0/0
    24.2.2016 15:55

    J63i16ř48í 25P63u80t71í33k 7938523343352

    A jedna kachna. Velká.

    0/0
    7.3.2016 13:02



    mobilní verze
    © 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
    Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.