Diskuze

Jihlavské pivní vábení, které nadchne nejednoho běžce

Pivo vykvasilo do našeho jídelníčku před deseti tisíci lety, když Sumerům napršelo do hrnce s obilím a vzniklá zfermentovaná omamná voda inspirovala majitele sýpky k opakování kvasného procesu. Pokud se chcete proběhnout historií vaření piva v Čechách, nazujte kecky a vyrazte do Jihlavy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jaromír Kalina

15. 7. 2014 8:15

Díky za krásný článek. Ani jsem se nezadýchal;-). Ja(c)K BronX

0 0
možnosti

L46i19b47o58r 85F23i74l19á62k

13. 7. 2014 22:29

Nevím, jestli nadchne běžce, ale krok rozhodně zrychlí...

0 0
možnosti

Ježek??? Raději smrt...

0 0
možnosti

Dej si radlera a pivo nech pro chlapy..;)

4 0
možnosti